Kundservice

Om ossRoslagmarin startades år 2010 och ligger mitt i Roslagens famn: Norrtälje. Här har vi både kontor och ett lager med ca 35 anställda. I våra 5000 m2 stora kontors- och lagerlokaler har vi gott om produkter och reservdelar för att kunna erbjuda snabba leveranser.

När du väljer en gummibåt från oss kan du vara säker på att få en produkt som tillverkats med omsorg. Vi har noga gallrat bland underleverantörer för att ta fram en slutprodukt som håller god kvalitet utan att för den delen behöva kosta en förmögenhet.

Tveka inte på att kontaka oss om du har några frågor om oss eller våra produkter!

Roslagsmarin.se är en del av Nordbutiker. Nordbutiker är ett e-handelsföretag med huvudfokus på produkter som förenklar vardagen. Vi driver ett antal egenutvecklade webbutiker i Norden där vi huvudsakligen säljer våra egna varumärken. I vår produktportfölj har vi förutom gummibåtar även lätta eldrivna fordon såsom elcyklar och elsparkcyklar men även seniorscootrar och hemmafitnessprodukter.

Sedan starten 2007 har vi levererat produkter till över 200.000 nöjda kunder i hela Norden och har vid fyra tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri.